Isnin, 13 April 2009 4:45 PTG Dicatat oleh SuMaiYyaH 0 ulasan
Aku dapat 2 tawaran lagi dari UNISEL dan UNITEN....
x tau r nak g ke dop...
parent aku kurang bagi coz swasta...
aku sekarang duk tunggu result matrik n UPU...
aku pun baru je apply nak d PPUM...
ntah dapat ke tidak
semalam aku baca sinar harian...
ada tawaran biasiswa ke UNIVERSITI AL-AZHAR dalam pengajian islam..
aku cuba apply,mana tahu kot2 ada rezeki..
Insya Allah..
doakanlah kejayaan aku...

PERJUANGAN

Selasa, 7 April 2009 11:50 PG Dicatat oleh SuMaiYyaH 0 ulasan
Dah lama tak update blog ni..
tak sempat nak g cyber cafe..
sibuk sangat kat rumah.Nak kena maak,kemas rumah n tonton tv..cerita favourite(Dari Mata Arisa)..Dah dua hari mak ayah aku berangkat ke perak untuk berkempen sempena pilihan raya di Bukit Gantang.Tinggallah aku di rumah dngan adik-adik yang masih bersekolah.Bila diorang semua pergi sekolah,tinggalah aku keseorangan di rumah..boringnyer...dan rindunyer kat mak ayah n adik-adik kecik aku yang ikut mak ayah..Boring lah bila bdok2 ni tak buli aku..Kalau ikutkan hati,nak ikut je pergi bukit Gantang..Sama-sama mengibarkan bendera pas..berjuang untuk menegakkan islam..Pening duk umah sorang2.pastu kena pikir,nak masak apa ey.!!!Bukan reti sangat nak masak ni,masak air memang pakar lah.Akhirnya,aku belek je buku resepi,masak je apa2 yang ada bahan..Mujurlah menjadi masakn aku ni..kalau tak kebulur r adik2 aku..Aku doakan moga nasib akan menyebelahi pejuang Islam di Bukit Gantang..
Aku nak ucapkan Happy Birthday to my ovely younger sister (adik kelima),Maysarah pada 6 April.Dah pun umur 12 tahun..Alhamdullilah.Semoga Allah memurahkan rezeki dan memberkati hidupmu hingga ke akhir hayat.Aku juga doakan moga menjadi seorang muslimah yang menejukkan mata setiap insan yang memandang..Harap2 puas hati dengan hadiah yang aku bagi tu.Ikhlas darikakak sulungmu ini..Sampai sini je aku boleh citer..nak balik,kena masak..InsyaAllah,ada masa aku update lagi..bye!!!

Related Posts with Thumbnails